rss

Vasilica Dancila si Rovana Plumb vor sute de km de autostrada imposibil de realizat in 2019

In realitate nu vom inaugura nici macar 45 de km in toata Romania!

Vasilica Dancila si Rovana Plumb vor sute de km de autostrada imposibil de realizat in 2019

După Călin Popescu Tăriceanu săptămâna trecută, astăzi epidemia de minciună sfruntată vărsată de CNAIR și preluată fără niciun fel de filtru de "liderii" politici face o nouă victimă: Rovana Plumb, "ministrul" interimar al Transporturilor.
La dezbaterea bugetului de stat, Rovana Plumb promite fără responsabilitate, fără rușine și fără să gândească: "Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce privește autostrăzile 180 de kilometri." 


Se promite inaugurarea inclusiv a unor tronsoane unde nici nu s-au început lucrările în teren, iar termenele contractuale de proiectare și execuție sunt de 19 luni (A3 Borș-Biharia), 24 luni (A3 Râșnov-Cristian) sau 3 ani (A7 Centura Bacău și DX12 Craiova-Slatina).Se va întâmpla ceva la final de 2019 când, EVIDENT, declarațiile sforăitoare de acum se vor dovedi că sunt doar promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane și minciuni gogonate? NU, NIMIC! Deoarece nimeni nu-i trage larăspundere pe acești indivizi care nu au pic de jenă sau limite ale bunului simț.
După aberația de la începutul săptămânii cu 180 de km de autostradă dați în folosință în 2019  "ministrul" interimar al Transporturilor Rovana Plumb s-a mai documentat și a venit cu o nouă cifră: 122 de kilometri.


Dar tot este departe de scenariul realist pe 2019: doar 43 de km noi de autostradă.


Autor: AL
Sursa: Autolatest & Asociatia Pro Infrastructura

Tags:
rovana plumb psd transpoerturi, veorica dancila autostrazi, probleme cnair neaga 2019, interviu dancila autostrazi, proinfrastructura