rss

Vezi care sunt cele mai puternice masini pe GPL 2013

Autolatest prezinta in premiera un top al celor mai puternice masini care ruleaza pe GPL.

Vezi care sunt cele mai puternice masini pe GPL 2013

Aici nu trebuie sa tinem cont doar de modelele de factura veche ci chiar si cele care au fost fabricate in acest an.


Un exemplu de masina puternca pe GPL este modelul Mercedes Benz CLS 63 AMG, masina care dispune de un motor V8 de 6.3 litri care dezvolta o putere maxima de 514 CP.


 


Un alt exemplu pentru acest top este modelul Ford Mustang GT Saleen Kompressor GT 550 CP care este dotat cu un motor V8 pe benzina care este supraalimentat cu ajutorul unui compresor mecanic.


Audi A8 W12 este una dintre cele mai interesante modele pentru ca este echipata cu un motor cu 12 cilindri in v. Modelul de fata dezvolta o putere maxima de 450 CP dintr-o cilindree de 5998 cmc.


Jeep Grand Cherokee 6,4l SRT8 este dotat cu un motor HEMI V8 de 6.4 litri care dezvolta o putere maxima de 468 CP.


O prezenta suprinzatoare este cea a modelului Maserati Quattroporte DuoSelect care este dotat cu un motor pe benzina V8 Ferrari. Acesta dezvolta o putere maxima de 450 CP si este dotat cu un rezervor toroidal interior extrem de bine mascata.


 


Ford Focus 2.5 RS dezvolta o putere maxima de 305 CP dintr-un motor pe benzina cu 5 cilindri in linie de 2.5 litri realizat de catre Volvo.


Range Rover Sport Supercharged primeste un motor V8 de 4.2 litri supraalimentat. Acest propulsor dezvolta o putere maxima de 390 CP.


VEZI CAT COSTA O INSTALATIE GPL PENTRU MASINILE PREMIUM AICI!


 Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
500 cp pe gpl, audi a8w12 gpl, bmw, cele mai puternice masini pe gpl, Mercedes-Benz CLS 63 AMG LPG 514 Cp, Ford Mustang GT Saleen Kompressor GT 550, Jeep Grand Cherokee 6, 4l SRT8, Maserati Quattroporte DuoSelect, Ford Focus 2.5 RS, Range Rover Sport Supercharged, Audi A8 W12, zenit pro, monteaza gpl wordpress, gpl masini premium, motoare puternice gpl, cea mai buna instalatie gpl, une montez gpl, cel mai bun service gpl, consum real gpl