rss

Vezi cum arata cea mai buna instalatie de GPL din Romania in 2020! Tomasetto STAG cu 3 sau 4 ani garantie

Fara doar si poate cea mai buna instalatie de GPL care se comercializeaza pe piata auto din Romania ramane si in acest an 2020 instalatie de gaz Tomasetto.

Vezi cum arata cea mai buna instalatie de GPL din Romania in 2020! Tomasetto STAG cu 3 sau 4 ani garantie

In primul rand cand vorbim de modelele Tomasetto trebuie sa stim care sunt principalele caracteristici tehice ale sale care o recomanda pentru clientii din Romania.Asadar NOI RECOMANDAM TOMASETTO pentru ca:


-Are o electronica STAG extrem de fiabila cu elemente ECU rezistente la apa si temperaturi inalte


-Functie de autoadaptare pentru fiecare motor in parte


-Este singura instalatie GPL din Romania cu 3 ani garantie fara limita de km


-Instalatia Tomasetto STAG NU ARE NICI O COMPONENTA TURCEASCA!
-Butelia de GPL este construita in Uniunea Europeana


-Tomasetto STAG are cea mai mare retea de dealeri pe intreg teritoriul Romaniei


-Pret extrem de mic pentru un raport pret-performante-costuri de intretinere


-Masina cu Tomasetto STAG are o valoare de revanzare mai mare decat cea a concurentei


-Pret extrem de mic pentru un raport pret-performante-costuri de intretinere


-Masina cu Tomasetto STAG are o valoare de revanzare mai mare decat cea a concurenteiSingura solutie pentru a reduce costurile cu pana la 50% este sa montezi o instalatie de GPL, sistem care este ECO, este MAI SIGUR in in utilizare decat un motor clasic doar pe benzina iar pretul este redus la jumatate.


Pentru a intelege mai bine cum sta treaba trebuie sa nu uiti faptul ca in Tokyo, New York sau Paris toate masinile taxi ruleaza pe GPL pentru ca doar asa reduci costurile la jumtate.


DE CE GPL IN SPECIAL IN BUCURESTI?


GPL=ECONOMIE REALA
Atat datorita faptului ca GPL este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut, cat si datorita faptului ca este un carburant de viitor (ecologic) pretul final de vanzare la statiile de alimentare este fara accize si alte taxe suplimentare fiind aproximativ la jumatatea pretului benzinei.


Consumul litric de GPL pentru un motor este cu maxim 10% mai mare decat consumul de benzina, fapt datorat densitatii GPL care este mai mica decat cea a benzinei.


OFERTA DACIA LOGAN 2020:


Montam instalatie GPL dedicata pentru Dacia Logan 1.2 75 CP, 1.4 MPI, 1.6 MPI, 1.6 16V si 0.9 TCE. 1.0 SCe motorul nou cu 3 cilindri in linie fara turbo de 73 CP.


Instalatia este compatibila Euro 6 si montajul dureaza 2-3 ore cu programare prealabila. Instalatia Tomasetto STAG 200, Stag 4Qbox, STAG 300, STAG QNEXT sunt productie 100% Italia.


Pentru pretul promotional incepand de la 2.100 lei trebuie efectuata o programare la 0721.910.970SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cea mai buna instalatie gpl romania, cel mai bun service gpl romania, cel mai mare centru gpl bucuresti, cel mai mare service gpl, centru gpl romania, gaz pe luica, GPL, gpl alexandria, gpl autovit, gpl calarasi, gpl chitila, gpl ialomita, gpl luica, gpl ploiesti, gpl sector 6, gpl sosea virtutii, gpl targoviste, gpl tomasetto colentina, gpl tomasetto luica, gpl vitan, ilfov, instalatie gpl 3 ani garantie, instalatii gpl agc, instalatii gpl tomasetto, instalatii gpl zenit, monteaza gpl baneasa, monteaza gpl bucurestii noi, monteaza gpl chitila, monteaza gpl militari sector 6, monteaza gpl sector 5, service gpl chitila, service gpl romania, tomaseto sector 6, tomasetto berceni, tomasetto bucuresti, tomasetto chiajna, tomasetto chitila, tomasetto drumul taberei, tomasetto giulesti, tomasetto militari, tomasetto pasaj constanta, tomasetto rosu chiajna, tomasetto sector 5, tomasetto soseaua chitilei, tomasetto stag, tomasetto stag 3 ani garantie, tomasetto stag 3 ani garantie bucuresti, tomasetto stag 4 ani garantie, tomasetto stag luica, tomasetto virtutii, unde montez gpl bucuresti