rss

Vezi cum arata de fapt o Dacia Logan 2017 1.0 SCe! Calitatea protectiei caroseriei lasa de dorit

In urma cu cateva zile am avut ocazia de a vedea un lot de masini Dacia Logan II 2017 cu 10 km la bord.

Vezi cum arata de fapt o Dacia Logan 2017 1.0 SCe! Calitatea protectiei caroseriei lasa de dorit

De aceasta data nu a fost vorba de un test drive normal realizat de echipa Autolatest, ci de o verificare reala a masinii urcata pe elevartor.Aici vedem pentru prima data nivelul antifonarii caroseriei si nivelul calitatii de fabricatie reale a noii masini produse de catre Dacia la Pitesti.


Terosonarea caroseriei sau protectia sa antirugina este demna de anii 60 cand producatorii nu realizau masini care sa reziste la efectele ruginei pentru ca pe atunci masinile aveau o tabla extrem de groasa si clientii nu realizau anual foarte multi km.


Acum in anul 2017 vedem pentru prima data cum Dacia ofera o masina cu un pret real de peste 10.000 euro cu lacune mari la capitolul protectie a caroseriei.
De aceasta data tabla este de o calitate si mai slaba decat cea a modelului Logan I lansat in anul 2005, iar zonele unde inginerii Dacia au aplicat teroson sunt extrem de putine.


De fapt aceasta solutie de culoare neagra este aplicata in anumite zone ( unde cred ei ca o sa apara rugine) intr-un mod extrem de neatent, adica acest teroson este aplicat dintr-o singura miscare atat pe rezervorul de platic, o bucata de caroserie si continua chiar si pe evacuarea masinii care dupa cum bine stie toata lumea ajune la temperaturi foarte mari.
Solutia neagra este de o calitate precara pentru ca nu este uscata,aceasta urmand sa iasa cu prima ocazie cand masina trece cu o viteza mai mare prin balti sau chiar la spalatorie.


Pe scurt, aici vedem unde face cu adevarat Dacia reduceri de costuri in ciuda faptului ca primul Logan I si Duster au avut mari probleme cu rugina de unde si rechemarile numeroase.


Aceasta masina nu are o calitate de fabricatie si o atentie la asamblare demna de pretul de 10.000 euro!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme dacia, dacia logan rugina, teroson dacia logan II, probleme rugina logan 2017, dacia logan 1.0 sce 2017, zone protejate rugina dacia logan, terosonare carserie dacia logan 2017, calitate de fabricatie slaba, calitate dacia logan II, zone unde apare rugina logan 2017