rss

Vezi cum lucreaza CNAIR si PSD pe autostrada Sebs-Turda! Imagini reale dezastrul din teren

Vezi cum arata un colaj frumos cu lucrarile pe lotul Sebes Turda, octombrie 2019 si martie 2019.

Vezi cum lucreaza CNAIR si PSD pe autostrada Sebs-Turda! Imagini reale dezastrul din teren

DEZASTRU, AȘA NU SE MAI POATE!!! După ani de zile de promisiuni nerespectate și termene depășite, grecii de la Aktor își demonstrează încă o dată neputința pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, după ce CNAIR i-a păsuit de nenumărate ori.
În tot anul 2018 avansul fizic a fost de, atenție, doar 5 puncte procentuale, de la 44% la 49%! Mai grav, constructorul tot nu reușește să se mobilizeze. Dovada este un clip video care compară două filmări din dronă realizate de Ziarul Unirea din 30.10.2018, respectiv 18.03.2019.De la finalul lunii octombrie 2018 și până acum câteva zile, "progresul" este insesizabil! Zone întregi sunt NEATINSE! Înțelegem că a fost și iarna la mijloc, dar chiar și așa, șantierul arată dezolant: utilaje răzlețe pe 24 de km, cele mai multe parcate și câțiva muncitori pe ici pe colo.Tronsonul are ZERO șanse să fie gata în 2019, în ciuda promisiunilor iresponsabile ale autorităților! Chiar și finalul lui 2020 este problematic. De fapt, în acest ritm, se va ajunge la rezilierea contractului.
Cerem constructorului să se mobilizeze DE URGENȚĂ, în al doisprezecelea ceas! Solicităm oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să aplice penalități usturătoare antreprenorului pentru întârzierile nepermise!Autor: AL
Sursa: Autolatest & Asociatia Pro Infrastructura & Ziarul Unirea

Tags:
probleme sebes turda, cnari sebes turda autostrada, probleme lucari sebes turda, aktor sebes turda lucari