rss

Vezi cum se reconditioneaza un motor BMW diesel N47 cu piese originale OE

Motorizarea diesel N47 de la BMW a devenit una dintre cele mai mari probleme pentru masinile aduse SH din Europa de Vest.

Vezi cum se reconditioneaza un motor BMW diesel N47 cu piese originale OE

BMW este una dintre cele mai apreciate marci auto din Romania, insa preturile sale foarte mari cand sunt noi forteaza clientii sa importe aceste modele in varianta second hand.Adica vornbim de masini aflate intr-o stare exceptionala, insa cu peste 190.000 de km la bord moment in care motorizarea cea mai cautata incepe sa fie problematica.


Respectiv motorizarea diesel BMW N47 are nevoie la peste 190.000 de km de o reconditionare completa care include o demontare de pe masina unde se inlocuieste distributia pe lant si se verifica toate componentele sale pentru uzuri premature.In exemplul de fata specialistii VAB General Service au reconditionat de la zero un astfel de motor care echipeaza un mai vechi BMW E90, iar rezultatul este unul exceptional.


In aceasta noua stare motorizarea de fata este garantata ca va functiona 200.000 de km fara probleme pentru proprietar.


Daca vrei ca si BMW-ul tau sa primeasca o revigorare a componentei tehnice treci pe la VAB General Service si afla cum arata cel mai bun service BMW din zona Bucuresti-Ilfov!
Pentru mai mult detalii:


Contact Facebook AICI


Sună : +40723 058 907


Adresă: Soseaua de Centura Bucuresti – DNCB Chitila-Rudeni nr. 7, București


Program : Luni—Vineri: 08:00–18:00
Sâmbătă: 09:00–13:00


email : vab.generalservice@gmail.com


 
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
motor bmw n47 probleme, pret schimb distributie bmw n47, motor bmw b47 distributie, unde schimb distributia bmw, vab general service service bmw, pret manpera vab general service 2020, rectificat chiulase bmw n47, inlocuit supape bmw n47