rss

Vezi de ce Mercedes Sprinter este una dintre cele mai slabe utilitare vandute in Romania

Actuala generatie de utilitare are prea multe probleme tehnice! Motoare diesel si sistme electrice.

Vezi de ce Mercedes Sprinter este una dintre cele mai slabe utilitare vandute in Romania

Toti cei care conduc o masina din gama utilitarelor Mercedes Benz Sprinter stiu ca prima generatie produsa impreuna cu cei de la VW  a fost fara doar si poate cea mai buna din istorie. Aceasta are numele intern W903 T1N.
Primele motorizari diesel 2.9 sau mai noul 2.7 cu 5 cilindri in linie si eventual echipat cu o transmisie automata clasica cu 5 trepte au reprezentat pentru Mercedes un varf maxim in dezvoltarea masinilor utilitare.


Acum fanii Mercedes au fost nevoiti sa treaca la o generatie noua care are un cod W906 NCV3 au descoperit ca Mercedes A SCAZUT calitativ totul pe aceasta noua masina.Si de aceasta data Spinter II a fost realizat impreunca cu cei de la VW, insa acestia din urma nu au echipat pe modelul lor motoarele diesel Mercedes pentru ca au descoperit ca exista prea multe probleme cu ele.


De exemplu, cel mai bine vandut motor pe acest W906 este un diesel clasic Mercedes care are un nume de cod OM 646 si care pe parcursul anilor a arata ca nu doar ca primeste cele mai proaste note la capitolul fiabilitate, insa are si un randament extrem de scazut.


CITESTE MAI MULTE AICI!


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
care sunt problemele mercedes sprinter? care sunt problemele mercedes sprinter?, fiat ducato vs mercedes sprinter fiat ducato vs mercedes sprinter, hyundai h350 vs mercedes sprinter hyundai h350 vs mercedes sprinter, motor 2.2 cdi probleme mercedes sprinter motor 2.2 cdi probleme mercedes sprinter, probleme injectoare mercedes sprinter probleme injectoare mercedes sprinter, probleme mercedes sprinter probleme mercedes sprinter, probleme racire motor mercedes sprinter probleme racire motor mercedes sprinter, probleme service mercedes sprinter probleme service mercedes sprinter, probleme transmisie mercedes sprinter, probleme transmisie mercedes sprinter, probleme ungere motor diesel, mercedes sprinter probleme ungere motor diesel mercedes sprinter, renault master vs mercedes sprinter renault master vs mercedes sprinter