rss

Vezi masina V8 de peste 300 CP care consuma mai putin decat o Dacia Logan MPI

Uite cum sa conduci o masina de peste 2.5 tone cu un motor V8 si care are un consum mai mic decat Dacia Logan in Bucuresti

Vezi masina V8 de peste 300 CP care consuma mai putin decat o Dacia Logan MPI

Chevrolet Tahoe V8 de 332 CP consuma mai putin in oras decat Dacia Logan MPI


Este realmente socant sa vedem cum germanii vin sa ofere pe piata o masina americana cu un motor V8 de 6.000 cmc cu peste 330 CP si care consuma mai putin decat o Dacia Logan.


De vina pentru aceasta performanta este utilizarea sistemului GPL pe o masina care deja este echipata din fabrica cu un sistem de propulsie Dual Mode.


Acest lucru se traduce in viata de zi cu zi prin echiparea cu o instalatie GPL a unui Chevrolet Taheo Hybrid V8. Masina are un motor V8 pe benzina si un sistem hibrid cu doua motoare electrice care afiseaza un consum mediu in oras de numai 11 litri pentru fiecare 100 de km.Daca echipam masina cu o instalatie GPL consumul creste in medie cu 1 litru insa consumul de GPL de 12 litri in oras este impartit la doi pentru ca un litru de GPL costa 2.8 lei litru.


Asadar, costurile de functionare ale masinii de 2.5 tone intr-un oras precum Bucurestiul sunt echivalentul a 6 litri de benzina.


Daca luam o Dacia Logan echipata cu un motor MPI putem spune ca avem in Bucuresti un consum real de 11-12 litri pentru fiecare 100 de km parcursi, cifra care este estimata in valoarea litrului de benzina dublu fata de ceea ce ofera un Chevrolet Tahoe Hybrid pe GPL.


Sistemul de alimentare Tri-Mode GM se monteaza si pe modele precum Cadillac Escalade , GMC Yukon sau Chevrolet Suburban si Silverado.


DATE TEHNICE Chevrolet Tahoe Hybrid "Tri-Mode"


Motor: 6.0 cmc-V8


Putere: 332 CP la 5,100 rpm


Moment Motor: 498 Nm la 4.100 rpm


Transmisie: Cutie automata 4 trepte GM


Jante 18 inch cu anvelope: 265/65 R18


Rezervor benzina: 109 litri


Rezervor GPL: 90 litri


Instalatie GPL: ZENIT PRO 8 OBD 2013


PRET MONTAJ INSTALATIE ROMANIA: 5.400 RON TVA inclus si garantie 2 ani fara limita de km


Montaj in Romania: Click AICI sau autolatest@gmail.com

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
agc compact, agc zenit pro lista preturi, cea mai buna instalatie gpl, chevrolet tahoe gpl, gpl masini americane, gpl motoare v8, instalatii gpl bucuresti, monteaza gpl bucuresti, zenit pro motoare v8, 0.9 tce, best in romania, cea mai buna instalatie gpl, cea mai buna instalatie gpl lodgy, consum gpl lodgy, cum sa reduc consumul la masina, discount, dokker pe gpl, dokker tce gpl, fiabilitate instalatie gpl compact, gpl 1.2 tce, gpl dacia lodgy, gpl dacia logan 0.9 tce, injectie directa gpl dacia, instalatie gpl fabricata in italia, instalatie gpl senit prot obd 2013, logan 0.9 tce pe gaz, montaj gpl lodsgy tce, oferta zenit pro obd 2800 ron, oferte instalatie gpl, ofertea monteazagplbucuresti 2013, performante gpl motoare tce dacia renault, pret instalatie gpl injectie directa, programare montaj gpl, reduce consumul cu 40%