rss

VIDEO-Politistii din Constanta au procedat corect cand au tras focuri de arma la Navodari si Corbu

IPJ Constanta a procedat corect atunci cand a deschis focul asupra masinii care a fost urmarita peste 10 km.

VIDEO-Politistii din Constanta au procedat corect cand au tras focuri de arma la Navodari si Corbu

De fapt stirea ca unul dintre pasageri a decedat nu este poate la fel de importanta pentru opinia publica, ci doar faptul ca Politia Constanta si-a facut pe deplin datoria.


Masina a fost urmarita mai bine de 10 km la viteze foarte mari care puteau duce la uciderea si altor pietoni sau participanti la trafic, iar daca vezi reconstituirea traseului vei vedea ca sunt cateva treceri de pietoni unde masina suspectilor avea o viteza de peste 100 de km/h, adica nu avea cum sa opreasca in cel mai bun caz.IPJ Constanța informa miercuri că polițiștii din Năvodari au încercat să oprească, în jurul orei 4:20, o mașină care avea parbrizul spart. Pentru că nu a oprit la semnalul ofițerilor, polițiștii au plecat în urmărirea mașinii și au tras trei focuri de avertisment în plan vertical.


Mașina și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona Usas), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe șofer, să oprească, însă acesta nu s-a conformat. Polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturism, care încerca să întoarcă pentru a-și asigura scăparea.
„În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat în mod intenționat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă în autospeciala de poliție”.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
ipj constanta, urmarire passat corbu, impucat in cap, urmarire regulamentara constanta, suspecti urmariera navodari corbu