rss

Viitoarea Kia Sonet urmeaza sa fie construita pe baza tehnica a lui Hyundai Venue 2020

Kia Motors India, filiala deținută în totalitate de Kia MotorsCorporation, a lansat astăzi două produse noi pentru piața din India, la salonul Auto Expo2020.

Viitoarea Kia Sonet urmeaza sa fie construita pe baza tehnica a lui Hyundai Venue 2020

Pe lângă MPV-ul premium aspirațional și sofisticat Kia Carnival, acum adaptat pentrupiața indiană, Kia a prezentat în premieră în cadrul expoziției și noul concept Sonet.Kia Sonet este o avanpremieră a unui viitor SUV compact global al mărcii.


Conceptul va fi dezvoltat mai departe înainte de lansarea pe piața indiană în a doua jumătate a anului 2020.


Surse din cadrul grupului anunta ca modelul acesta este bazat tehnic pe noul Hyundai Venue care se vinde deja pe cateva piete si reprezinta un crossover mai mica decat Kona/Stonic.


CROSSOVER SONET 2020!


Kia Sonet: un SUV compact modern, dinamic și îndrăznețConceptul Kia Sonet, dezvăluit pentru prima dată astăzi, constituie o avanpremieră a celuide-al treilea produs oferit de Kia Motors în India.


Destinat unui grup demografic care esteîntotdeauna conectat la lumea înconjurătoare în diferite moduri, Sonet este proiectat pentrua depăși așteptările clienților în ceea ce privește stilul de viață și tehnologia.


Cu un design modern, dinamic și îndrăzneț, conceptul Sonet este echipat cu câtevafuncționalități oferite în premieră în clasa sa. Acestea includ un design care va întoarceprivirile, grila Kia de tip ‘tiger-nose’, geometria modelului grilei, luminile de zi de tip ‘tiger-eyeline’ și semnătura de lumini ce se întinde pe toată lățimea părții posterioare.


În interior, conceptul Sonet este creat pentru un tânăr sociabil, conectat, în pas cutehnologia. Habitaclul este dotat cu un sistem infotainment de 10.25 inch și un sistem denavigație cu tehnologia UVO Connect, un sistem audio premium Bose și o transmisiemanuală inteligentă (iMT).


Conceptul Kia Sonet sugerează, de asemenea, un spațiu interiorde cea mai bună calitate și anumite caracteristici oferite în premieră în clasa sa, specialconcepute pentru consumatorii indieni.Conceptul Sonet este o dovadă a atenției pe care Kia o acordă inovației de produs, orientatăcătre consumatori.


Acesta constituie o avanpremieră a unui viitor SUV compact, care urmează a fi lansat în India în a doua jumătate a anului 2020.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Kia Sonet 2020, crossover Kia Sonet, Kia Sonet vs hyundaivenue, motoare Kia Sonet, test Kia Sonet, imagini Kia Sonet, review Kia Sonet, interior Kia Sonet, consum Kia Sonet, garda la sol Kia Sonet