rss

Viitorul masinilor electrice Renault incepe cu Renault Megane eVision 2020

Mégane eVision simbolizează reinventarea pieței principale a gamei Renault. Reprezintă viitorul categoriei „compacte”, în care este ferm ancorat prin habitabilitatea și dimensiunile sale interioare.

Viitorul masinilor electrice Renault incepe cu Renault Megane eVision 2020

„Datorită noii platforme CMF-EV a Alianței, am sfidat regulile de mărime, utilizare, design și eficiențăenergetică pentru a ne imagina show-car-ul Mégane eVision.
Am valorificat pe deplin potențialulplatformei electrice pure pentru a reinventa hatchback-ul clasic într-un mod emoțional.


Cu cea maisubțire baterie de pe piață, o caroserie compactă de 4,21 metri, care oferă spațiul unui vehicul dinsegmentul C, Mégane eVision este o capodoperă a asamblării! Am luat best-seller-ul nostru de 25 deani și l-am dus în viitor.


Mégane eVision reinventează Mégane, iar Renault reinventează Renault.Acesta este doar începutul; va veni o nouă generație de vehicule electrice caracterizate de inovație.”


Luca De Meo, CEO, Groupe Renault


Viitoarele vehicule electrice ale Renault vor fi construite pe noua platformă modulară CMF-EVproiectată de Renault-Nissan-Mitsubishi, făcând fiecare nou model mai ușor de fabricat, cuperformanțe electrice crescute și optimizate.


Platforma CMF-EV are multe avantaje care o diferențiază de o platformă tradițională utilizată pentruvehiculele termice sau mixte cu motor electric / combustie internă.


Autonomie și timp de încărcare optimizate
Autonomia unei mașini electrice depinde de obicei de mărimea vehiculului și de tipul de baterii cucare poate fi echipat, dar încă o dată, această limitare a fost depășită de Mégane eVision. Are obaterie ultra-subțire de 60 kWh, ceea ce îl face mai mic, obținând o aerodinamică sporită și unconsum redus semnificativ de energie electrică.


Încărcătorul său DC (până la 130 kW) permite, deasemenea, timpi de încărcare mai rapizi.
Motorul Mégane eVision este unul dintre cele mai puternice din gama Renault. Are o putere de 160kW (echivalentă cu 217 CP) și un cuplu de 300 Nm, pentru o accelerație de la 0 la 100 km / h (62mph) în mai puțin de opt secunde.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Renault Megane eVision 2020, imagini Renault Megane eVision 2020, review Renault Megane eVision 2020, acumulator Renault Megane eVision 2020, Renault Megane eVision 2020 ev, viitorul megane electric 2022, interior Renault Megane eVision 2020