rss

Visul lui Erdogan a disparut! Masina turceasca electrica TOGG nu se poate fabrica

Acum vedem cum visul lui Erdogan de a avea o marca auto 100% turceasca se naruieste.

Visul lui Erdogan a disparut! Masina turceasca electrica TOGG nu se poate fabrica

Adica vedem cum mult laudata companie TOGG sau Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu A.Ş. nu reueste sa dea nastere decat a doua modele prezentate chiar de catre Erdogan.


In realitate compania turceasca TOGG nu are cum sa porneasca productia masinilor promise inca de anul trecut pentru ca oficialii turci si-au dat seama ca nu exista clienti pentru aceste modele.


De fapt in Turcia nu prea exista o retea bine pusa la punct pentru alimentarea masinilor electrice, iar TOGG nu are de unde sa cumperea cumulatori pentru acestea.


Erdogan se lauda cu o productie de peste 175.000 de modele anual, insa care in realitate sunt pana in prezent doar DOUA functionale!


In cadrul TOGG fac parte urmatoarel companii turcesti:Anadolu Group (19%) BMC Turkey (19%) Kök Group (19%) Turkcell (19%) Zorlu Holding (19%)TOBB (5%).


sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
togg Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu A.Ş., problems Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu A.Ş., electric car Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu A.Ş., erdogan togg Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu A.Ş., visul lui erdogan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu A.Ş.