rss

Volvo Cars include Google Assistant, Google Play Store și Google Maps in sistemul multimedia

Volvo Cars a anunțat luni, 7 mai, colaborarea cu Google pentru includerea sistemului cu control vocal Google Assistant, Google Play Store, Google Maps.

Volvo Cars include Google Assistant, Google Play Store și Google Maps in sistemul multimedia

Parteneriatul dintre Volvo Cars și Google va amplifica modul în care clienții Volvo interacționează cu mașinile lor. Aplicațiile și serviciile dezvoltate de Google și Volvo Cars sunt incluse în mașină, iar alte mii de aplicații sunt disponibile prin Google Play Store, care este optimizat și adaptat pentru sistemele de infotainment Android ale mașinii. 
Deoarece următoarea generație Sensus va rula pe Android, noi aplicații și update-uri software vor fi disponibile în timp real și vor putea fi instalate automat. Acest lucru permite viitoarelor mașini Volvo să reacționeze la nevoile clienților și să ofere șoferilor informații actualizate și servicii predictive.


Aducerea serviciilor Google la bordul mașinilor Volvo va accelera inovația în conectivitate și va da un imbold important în dezvoltarea aplicațiilor și serviciilor noastre conectate”, a spus Henrik Green, Vice Președinte Senior în Cercetare și Dezvoltare la Volvo Cars. ”În curând, șoferii Volvo vor avea acces direct la mii de aplicații in-car care vor face viața de zi cu zi mai simplă și experiența din mașină mai plăcută.
Google Assistant oferă o interfață vocală mașinii și permite șoferilor să controleze funcțiile mașinii, cum ar fi aerul condiționat, să folosească aplicațiile pentru a asculta muzică sau a trimite mesaje. Această integrare contribuie la reducerea elementelor care distrag șoferul de la condus.


Google Maps va permite următoarei generații Sensus să ofere hărți și date din trafic actualizate în timp real, menținând șoferii informați despre situațiile din trafic care vor urma și sugerând proactiv rute alternative.

Relația strategică dintre Volvo Cars și Google a început în 2017, când Volvo Cars a anunțat că noua generație a sistemului de infotainment va fi bazată pe platforma Google Android. Primul sistem bazat pe Android urmează a fi lansat în următorii ani.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Volvo Cars Google Assistant, Google Play Store și Google Maps