rss

VW, Audi, Skoda si Seat au probleme grave cu jantele din tabla! Alcar Wheels rechema zeci de mii de jante

Producatorul german Alcar Wheels a anuntat ca are probleme cu o serie de jante din tabla.

VW, Audi, Skoda si Seat au probleme grave cu jantele din tabla! Alcar Wheels rechema zeci de mii de jante

Este vorba de un set de jante clasic din tabla care echipeaza toate modelele VW, Seat s Skoda in versiunile lor de baza. Adica vorbim de cele mai vandute masini germane.Producatorul Alcar Wheels ne arata si un video care instruieste clientii sa se uite la anumite serii pansonate pe jante. Daca gasiti aceste serii mergeti la dealer si primiti GRATUIT un nou set de jante pentru masina dumneavoastra.


Comunicat oficial:


ALCAR WHEELS GMBH cheamă în servicejantele din oțel, pentru automobile de pasageri, care au codul de produs 7755,compatibile cu automobile aparținând Grupului VW (SEAT IBIZA LEON / LEONSC / LEON ST; SKODA OCTAVIA; VW GOLF, GOLF VARIANT, GOLFSPORTSVAN, E-GOLF).


Aceasta este o acțiune voluntară de siguranță datorată unui defect de material,care ar putea avea ca efect, în anumite condiții, o pierdere instantanee apresiunii. În consecință, nu putem exclude posibilitatea limitării controluluiasupra automobilului. 


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
steel rims Alcar Wheels, problems Alcar Wheels steel, jante tabla Alcar Wheels cu probleme, jante din tabla cu probleme, suduri proaste Alcar Wheels, rechemari Alcar Wheels jante tabla