rss

VW introduce versiunea low-cost numita BASE pe toata gama Golf VI si Polo 2011

VW a anuntat ca incepand cu aceasta primavara introduce in serie versiunea entry-level Base pe modelele Polo, Golf si Passat.

VW introduce versiunea low-cost numita BASE pe toata gama Golf VI si Polo 2011

Aceasta reprezinta de fapt cea mai ieftina versiune a unui model VW si nu va avea standard nici macar geamuri electrice fata sau instalatie de aer conditionat. VW a luat decizia de a introduce aceste modele low-cost deoarece concurenta din Japonia (Toyota Auris, Subaru Imprza), Coreea (Kia Ceed sau Hyundai i30) sau Franta (Peugeot 308 , Renault Megane sau Citroen C4) deja ofera masini comparative ca performante cu un VW Golf VI insa care au preturi de achizitie cu pana la 25% mai mici.


Odata cu introducerea noii versiuni Base VW are un target de reducere a pretului la achizitie cu pana la 15% fata de masinile 2010. Chiar si asa, este foarte greu pentru VW sa concureze relmente o Kia Ceed care vine standard cu multi dotari pentru care clientul de VW Golf trebuie sa plateasca in medie 3.000 euro in plus.


Cel mai ieftin Golf Base va fi cel echipat cu motorul pe benzina de 1.4 litri si 80 CP si are un pret de achizitie conform celor de la VW de 14.999 euro!Autor: Al
Sursa: Autolatest

introduce, versiunea, low-cost, numita, BASE, toata, gama, Golf, Polo, 2011