rss

Whattruck-De ce Isuzu D-Max este superior unui Ford Ranger sau Mercedes Clasa X? Cel mai bun pick-up din Romania 2019

De fiecare data cand vorbesti despre o masina pick-up avem opinii contradictorii indiferente de piata unde acestea sunt comercializate.

Whattruck-De ce Isuzu D-Max este superior unui Ford Ranger sau Mercedes Clasa X? Cel mai bun pick-up din Romania 2019

Unul dintre cele mai indragite segmente auto comerciale este cel al masinilor pick-up, vehicule care se preteaza atat pentru mersul de zi cu zi in oras cat si pentru incursiunile serioase in off road cu o sarcina de peste 1 tona in bena.


Exact pentru acest lucru de fiecare data cand vine vorba de un pick-up vorbim in principal de o masina care pe langa garda la sol si capacitate de incarcare este in principal FIABILA IN TIMP!


DE CE SUNT DEZAMAGITI ROMANII DE MULTE MODELE PICK-UP?
La aceasta intrebare se raspunde cel mai simplu atunci cand vedem ce spun clientii de Ford Ranger actuala generatie cu toate modificarile sale, o masina pick-up cu extrem de multe probleme tehinice.


Primul si poate cel mai important este motorul diesel de 2.2 litri TDCI care in toate versiunile sale de putere are probleme cu sistemul de injectie de unde si multe asemenea masini in service.


Daca vorbim de motorizarea mai mare de 3.2 litri vorbim de un motor de forta pentru Ranger insa si de un motor care in viata reala consuma motorina cam cat consuma benzina un motor V8 pe benzina in SUA. Unele au avut probleme si cu sasiul care rugineste, vezi AICI!Tinand cont de aceste probleme sesizate de catre clienti ramane in discutie singurul model pick-up care ramane consecvent, adica CARE NU DEZAMAGESTE indiferent de zona unde lucreaza.


Este vorba de celebrul Isuzu D-Max 2019, o masina care a trecut si ea prin ample modificari in ultimii ani, insa care reuseste sa BATA FARA DREPT DE APEL un FORD RANGER la capjtolul FIABILITATE si rezisenta in timp.DE CE D-MAX SI NU RANGER SAU X-CLASS?


Aici trebuie spus ca japonezii de la Isuzu se mandresc cu titlul de cel mai mare producator de motoare diesel din lume, iar motorizarea lui D-Max reuseste sa fie cea mai fiabila indiferent de concurenta sa directa.


CITESTE MAI MULTE AICI!


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019, test isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019, cel ma bun pick up 2019, 0-100 km/h, pret oferta isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019, drive test isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019, consum isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019, review isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019