rss

Yasuhiro Aoyama este noul CEO Mazda in Europa

Mazda Motor Europe (MME) a ​​anunțat astăzi că, începând cu 1 aprilie 2019, Yasuhiro Aoyama, în prezent director executiv la Mazda Motor Corporation din Japonia.

Yasuhiro Aoyama este noul CEO Mazda in Europa

Anunțând schimbările, Akira Marumoto, directorul reprezentant, președinte și CEO al Mazda, adeclarat:„Pe măsură ce Mazda avansează cu produsele sale de generație nouă, inclusiv lansarea recentă a Mazda3 și Mazda CX-30, este momentul potrivit pentru a pune în acțiune schimbările de managementpe care le-am planificat în America de Nord și Europa, două regiuni vitale pentru creșterea continuă.”
„America de Nord este cea mai mare piață Mazda în ceea ce privește vânzările și profitul. Deasemenea, construim în prezent o nouă unitate de asamblare în colaborare cu Toyota și faceminvestiții substanțiale, împreună cu partenerii de vânzări, în consolidarea brandului nostru. Jeff Guytona format o echipă excelentă în Europa, care a oferit o creștere profitabilă, un brand puternic și relațiiexcelente cu partenerii din regiune.


Suntem încântați că va prelua noul său rol în acest momentimportant pentru afacerea noastră. Sunt, de asemenea, foarte încântat că Yasuhiro Aoyama își vaprelua noua poziție pentru a conduce în continuare echipa puternică din Europa.”Comentând numirea sa, Yasuhiro Aoyama a spus:„Am lucrat cu Jeff Guyton și echipa lui mulți ani.Aștept cu nerăbdare să colaborez mai îndeaproape cuechipa din Leverkusen și cu toate piețele europene pentru a asigura un viitor solid și luminos pentruEuropa. Este un moment interesant pentru Mazda la nivel global și în Europa.


Europa va continua săfie centrul inimii Mazda și scopul meu este de a mobiliza toate informațiile și expertiza din întreaganoastră afacere pentru a ne asigura că succesul nostru continuă Comentând despre mutarea sa în SUA, Jeff Guyton a spus:„A fost o adevărată onoare să conduc o echipă minunată la MME în ultimii zece ani și sunt foarteîncântat să mă întorc în Statele Unite în acest moment al evoluției mărcii Mazda.


Împreună, în Europa,ne-am depășit limitele pentru a realiza multe lucruri fantastice în această perioadă. Plec, știind căafacerea noastră este aici în cele mai bune mâini.”
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Yasuhiro, Aoyama, este, noul, Mazda, Europa