rss

Zeci de tineri sarbatoresc implinirea varstei de 1 an a unei gropi pe drumul Campia Turzii–Viisoara–Ceanu Mare–Frata

Zeci de tineri au protestat printr-o petrecere spontana cand au vazut ca nici acum celebrea groapa nu a fost asfaltata!

Zeci de tineri sarbatoresc implinirea varstei de 1 an a unei gropi pe drumul Campia Turzii–Viisoara–Ceanu Mare–Frata

Mai mulți tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an. Tinerii i-au cântat ‘La mulţi ani!’, i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor.


Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean 150 Viişoara – Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor.
Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere.


Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la ‘ziua de naştere’ a gropii din asfalt.


Persoanele prezente la această „aniversare” au încercat astfel să atragă atenţia autorităţilor. Oamenii au declarat că reabilitarea drumului Câmpia Turzii – Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu este amânată de câţiva ani, iar în tot această perioadă zeci de şoferi şi-au stricat maşinile traversând DJ 105.


VEZI VIDEO AICI!


Autor: AL
Sursa: Autolatest & Info Trafic 24

Tags:
petrcere groapa cluj, groapa care a implinit 1 an in cluj, probleme drum judetean 150 Viişoara – Frata