rss

Zoltan Brassai declara la Ford BDT ca romanii sunt cei mai mai fani Mustang din Europa

Ieri cel mai mare dealer Ford din Bucuresti, Ford BDT a prezentat in premiera planul continental al marcii pe urmatorii ani.

Zoltan Brassai declara la Ford BDT ca romanii sunt cei mai mai fani Mustang din Europa

Invitatul special al evenimentului nu a fost altul decat directorul general Ford Romania NSC, Zoltan Brassai. Acesta a declarat pentru Autolatest ca prezenta Ford la Craiova este o garantie pentru Romania si pentru industria auto din acesta tara. De succesul produselor realizate de Ford Europe la Craiova se bazeaza chiar intreaga strategie continetala.


Aici se produc in numar tot mai mare modelele Ford B-Max care reprezinta in acest moment cea mai inovativa masina mini MPV din lume din segmentul mic.


In plus fata de acesta Ford Craiova produce si Motorul Anului 2012, renumitul EcoBoost de un litru capabil sa dezvolte o putere maxima de 125 CP.


Cu aceasta ocazie dealerul Ford BDT a prezentat in premiera cele mai noi masini Ford care urmeaza sa-si faca prezenta in showroom incepand cu acest sfarsit de an. Directorul general al Ford BDT, Stefan Simion a declarat ca noile modele urmeaza sa continue strategia agresiva a celor de la Ford inceputa in urma cu cativa ani in SUA cand concurentii de la General Motor si Chrysler se aflau in mari dificultati financiare.


Una dintre cele mai importante modele Ford se numeste EcoSport si reprezinta un crossover cu un pret de achitie care ar putea concura cu cel al modelului Dacia Duster. 


Fanii masinilor Ford din clasele superioare trebuie sa se astepte la un Ford Edge echipat cu o motorizare diesel TDCI care trebuie sa faca concurenta unor modele precum BMW X3, Mercedes GLK sau Audi Q5. Mai mult decat atat noul Edge 2012 are mari sanse sa concureze si modele premiul de top precum BMW X5, Mercedes ML si Audi Q7 prin simplu fapt ca masina are o caroserie destul de mare si un nivel tehnologic la nivelul germanilor, totul in schimbul unui pret de achizitie inferior acestora.


Simion a declarat de asemenea ca se asteapta ca noul Ford Mustang realizat pentru Europa sa fie echipat cu o motorizare de baza de doi litri din seria EcoBoost care ar putea sa benefecieze de o putere maxima de aproximativ 250 CP.


In incheiere nu putea sa fie uitat si primul amplu facelift operat modelului Ford Fiesta, cea mai vanduta masina din clasa mica din Europa. Acesta are un design usor schimbat si o gama de motorizari de ultima generatie printre care amintim noul motor pe benzina EcoBoost de un litru care dezvolta o putere maxima de 100 CP.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Zoltan Brassai, interviu, ford bdt, stefan simion, performante ecosport, noul ford edge, preturi kuga II, fiesta facelift, ecoboost, tdci, bax 7 locuri