rss

De ce Isuzu D-Max este superior unui Ford Ranger sau Mercedes Clasa X? Sa fie acesta cel mai bun pick-up al momentului

Whattruck a testat una dintre cele mai aprecitate masini pick-up din Europa.

De ce Isuzu D-Max este superior unui Ford Ranger sau Mercedes Clasa X? Sa fie acesta cel mai bun pick-up al momentului

Unul dintre cele mai indragite segmente auto comerciale este cel al masinilor pick-up, vehicule care se preteaza atat pentru mersul de zi cu zi in oras cat si pentru incursiunile serioase in off road cu o sarcina de peste 1 tona in bena.


Exact pentru acest lucru de fiecare data cand vine vorba de un pick-up vorbim in principal de o masina care pe langa garda la sol si capacitate de incarcare este in principal FIABILA IN TIMP!


DE CE SUNT DEZAMAGITI ROMANII DE MULTE MODELE PICK-UP?
La aceasta intrebare se raspunde cel mai simplu atunci cand vedem ce spun clientii de Ford Ranger actuala generatie cu toate modificarile sale, o masina pick-up cu extrem de multe probleme tehinice.


Primul si poate cel mai important este motorul diesel de 2.2 litri TDCI care in toate versiunile sale de putere are probleme cu sistemul de injectie de unde si multe asemenea masini in service.


Daca vorbim de motorizarea mai mare de 3.2 litri vorbim de un motor de forta pentru Ranger insa si de un motor care in viata reala consuma motorina cam cat consuma benzina un motor V8 pe benzina in SUA. Unele au avut probleme si cu sasiul care rugineste, vezi AICI!


Tinand cont de aceste probleme sesizate de catre clienti ramane in discutie singurul model pick-up care ramane consecvent, adica CARE NU DEZAMAGESTE indiferent de zona unde lucreaza.
Este vorba de celebrul Isuzu D-Max 2019, o masina care a trecut si ea prin ample modificari in ultimii ani, insa care reuseste sa BATA FARA DREPT DE APEL un FORD RANGER la capjtolul FIABILITATE si rezisenta in timp.


DE CE D-MAX SI NU RANGER SAU X-CLASS?
Aici trebuie spus ca japonezii de la Isuzu se mandresc cu titlul de cel mai mare producator de motoare diesel din lume, iar motorizarea lui D-Max reuseste sa fie cea mai fiabila indiferent de concurenta sa directa.


Cu o cilindree de 1.9 litri care poate parea mica la prima vedere Isuzu reuseste sa afiseze performante de top si un consum in medie cu pana la 2-4 litri mai mic decat cel al unui Ford Ranger 2.2 TDCI sau 3.2 TDCI.
De fapt motorizarea lui Isuzu este atat de performanta pentru un pick-up incat si noul motor Ford 2.0 EcoBlue se vede depasit la multe capitole.


D-MAX ramane masina pick-up traditionala in acest segment auto care mai nou are si un model premium Mercedes Clasa X care nu este nimic altecva decat un NIssan Navara construit in uzinele din Spania.


Problema lui X Class in fata lui D-Max este ca masina lui Mercedes este in medie cu pana la 25.000 euro mai scumpa si are sub capota tot un motor de dubita Renaut Master 2.3 dCI.


CITESTE MAI MULTE AICI!
Autor: Autolatest
Sursa: Autolatest & Whattruck

Tags:
isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019, test isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019, cel ma bun pick up 2019, 0-100 km/h, pret oferta isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019, drive test isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019, consum isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019, review isuzu d max CABINA DUBLA STYLE 1.9 DSL MT 2019

CAUTA IN TESTDRIVE