rss

Isuzu D-Max este cel mai economic pick-up din Romania! Test Drive cu noul D-Max TwinTurbo 2015

Anul 2015 este unul deosebit de important pentru masinile pick-up din Europa pentru ca putem spune ca este anul schimbarilor.

Isuzu D-Max este cel mai economic pick-up din Romania! Test Drive cu noul D-Max TwinTurbo 2015

Spunem aceasta pentru ca acest segment deosebit de disputat de 4 mari constructori primeste trei noi modele care vor avea un impact considerabil pe aceasta piata.


Primul si poate cel mai important este noua Toyota Hilux care vine cu o generatie complet noua insa si modelele Mitsubishi L200 si Nissan Navara.Singurele doua modele care ramane neschimbate pe acest segment sunt Ford Ranger si modelul din acest test drive Isuzu D-Max 2015.


ISUZU RAMANE CEL MAI ECONOMIC PICK-UP DIN LUME


Acesta este cel mai crunt adevar cand testezi pe o distanta mare masina japonezilor, motorizarea de fata un 2.5 litri twin-turbo aratand atat celor de la Toyota cat si Ford sau Nissan faptul ca o masina cu dimensiuni foarte mari poate sa consume in mod real exact cat un autovehicul de clasa compacta.


Noi am reusit sa afisam pe un parcurs total urban un consum mediu doar de 7.5 litri, cifra care permite unui D-MAX sa ridice pretentii chiar si in fata unui Passat TDi sau cine stie ce Insignia CDTI.


Pur si simplu dupa ce vezi cat consuma in mod real un D-MAX te gandesti de doua ori la achizitia altui model pick-up concurent.


CAT CONSUMA CONCURENTA?
La acest capitol trebuie sa spunem ca al doilea cel mai economic pick-up testat de echipa Whattruck este fara doar si poate modelul Toyota Hilux echipata cu motorizare 2.5 D-4D de 144 CP. Acesta are avantajul ca dispune de o cutie de viteze manuala cu doar 5 trepte, transmisie mult mai bine recomandata de noi pe soselele din Romania unde autostrazile sunt extrem de rare.
Pe pozitia trei se claseaza modelul Nissan Navara 2.5 dCI de 190 CP in versiune cu transmisie manuala, masina la randul ei foarte economica pe majoritatea plajelor de utilizare. De asemenea Navara este si cea mai puternica dintre modelele amintite mai sus.


Codasii la capitolul consum sunt Ford Ranger penalizat de o transmisie manuala imprumutata de la un Ford Transit si germanul VW Amarok care in ciuda unui motor 2.0 TDI nu poate concura din acest punct de vedere cu un D-MAX.


CUMPARA ACEST MODEL CU UN DISCOUNT AUTOLATEST DOAR PRIN TRIMITEREA UNUI EMAIL PE ADRESA: autolatest@gmail.com. 


CONSULTANTA AUTOLATEST ESTE GRATUITA IN ALEGEREA ORCARUI MODEL OPEL, KIA, FORD, DACIA, RENAULT, ISUZU, MITSUBISHI, NiSSAN SAU SUZUKI. 


 
CITESTE TESTUL COMPLET AICI!


 Autor: Lucian Dumitrescu
Sursa: whattruck

Tags:
test consum dmax, cat consuma isuzu dmax, test drive dmax 2015, review isuzu dmax 2015, essai dmax 2015, garda la sol dmax, bena consum pick-up, anvelope at consum, factori consum auto, twin turbo isuzu dmax, distributie lant dmax

CAUTA IN TESTDRIVE