rss

Premiera nationala-Primul test drive cu noul Isuzu D-Max cutie automata 2014

Echipa Whattruck a testat pentru dumneavoastra in premiera nationala cea mai noua aparitie in gama celor de la Isuzu.

Premiera nationala-Primul test drive cu noul Isuzu D-Max cutie automata 2014

Aici vorbim evident de modelul D-Max care a primit o cutie de viteze automata clasica cu 5 rapoarte, element optional pentru orice D-Max care se dovedeste un detaliu important daca mergeti preponderent in mediul urban.


DE CE UN D-MAX AUTOMATIC?
Pentru ca este normal ca atunci cand conduci o masina sa fie o chestiune facila, indiferent ca in spatele volanului de afla un sofer experimentat sau o persoana de sex feminin cu mai putina experienta.


Transmisia automata nu mai este de ani buni de zile in Europa doar un moft pentru cei "lenesi", ci chiar un ajutor real pentru masinile care merge tot timpul in teren accidentat sau in mediul urban. Tinand cont de aceasta mentaitate toate autobuzele din marile orase din lume sunt echipate standard cu o transmisie automata.
Mai mult decat atat o cutie de viteze automata ofera o fiabilitate superioara transmisiei pentru simplu fapt ca nu mai exista componenta umana care sa greseasca alegerea unei viteze in sarcina, sau sa greseasca negocierea unui circuit off road, moment cand de obicei sistemul de ambreiaj al masinilor cu transmisie manuala are de suferit.


CITESTE TESTUL COMPLET AICI!


Autor: Lucian Dumitrescu
Sursa: whattruck

Tags:
test-drive-isuzu-dmax-automatic-2014-date-tehnice-dmax-automatic-cutie-automata-dmax-consum-dmax-auto-viteza-maxima-test-premiera-drive-test-whattruck

CAUTA IN TESTDRIVE