rss

Test cu cel mai economic pick-up al momentului! Noul Isuzu D-Max X Series AT6 2018

Isuzu este una dintre marcile auto cu o vasta experienta in realizarea de masini diesel cu tractiune 4x4.

Test cu cel mai economic pick-up al momentului! Noul Isuzu D-Max X Series AT6 2018

Exemplu din acest test drive se numeste D-Max si reprezinta de fapt singur masina Isuzu care mai este comercializata in Europa, un full size pick-up destinat celor mai grele munci insa si pentru petrecerea timpului liber in afara soselei.


DESIGN
Noul D-Max se prezinta in acest an drept un pick-up ajuns la maturitate pentru ca masina de fata are un facelift exterior care aduce modifcari de ordin stilistic insa si o noua componenta tehnica.


La interior modelul de fata ofera clientilor cea mai buna varianta de echipare, respectiv versiunea X Series care este dezvoltata special pentru clientii din Romania. 


Cine nu stie acest lucru trebuie sa mai cunoasca faptul ca acest X Series este si o versiune limitata pentru clientii care doresc un pick-up cu personalitate si care are un design atipic intr-un segment de cele mai multe ori dominat de modele entry level extrem de saracacioase la capitolul dotari.


X SERIES PENTRU ROMANIA


 

Fanii Isuzu cunosc faptul ca aceasta masina este dezvoltata special pentru piata de la noi, iar dotarile oferite standard sunt cu mult peste ceea ce ofera concurenta la capitolul accesorii.


Jantele speciale pentru X Series primesc o culoare special, iar barele optionale denota o agresivitate crescuta masinii indiferent ca mergem pe sosea sau in mediul off road.


TEHNOLOGIE 100% JAPONEAZAUna dintre cele mai importante inovatii la aceasta generatie de D-Max este motorizarea diesel RZ4E care nu are decat 1.9 litri cilindree.


La prima vedere acest motor cu siguranta nu are mari sanse a misca elegant un pick-up full size, insa puterea maxima dezvoltata de acesta de 164 CP la o turatie de 3.600 rpm spune totul.
De asemenea, tot la acest capitol trebuie mentionat faptul ca Isuzu a decis ca momentul motor de 360 Nm sa fie constant de la 2.000-2.500 rpm, adica o turatie foarte mare daca ne uitam la fisele tehnice ale unui Ford Ranger sau Nissan Navara.


Aceasta turatie aduce in realitate o eficienta crescuta a motorizarii care oricum functioneaza 90% in aceasta plaja de turatie, adica motorul ofera o putere mare atat in sarcina cat si la gol exact acolo unde este nevoie.


CONSUM DE MOTORINA RECORD
Fanii Isuzu vor spune ca pana acum nici un D-Max nu a consumat mai putin decat precedentul model 2.5 TwinTurbo, insa atunci cand mergi cu aceasta masina in traficul aglomerat al marilor orase vei vedea ca la acest capitol Isuzu ramane si de aceasta data cel mai economic pick-up al momentului.


La o viteza de croaziera de 130 km/h turatia nu depaseste 2.000 rpm iar consumul real este situat undeva in zona de 8 litri pentru fiecare 100 de km.
O alta mare realizare a celor de la Isuzu este echiparea masinii cu o noua transmisie automata clasica cu 6 rapoarte, cutie care este semnata de japonezii de la Aisin.


Aceasta reprezinta fara doar si poate cea mai buna alegere pentru un asemenea pick-up pentru ca ofera un grad de confort de top si un consum in mod real mai mic in special in orasele aglomerate.


Transmisia de fata a mai echipat cu succes si masini precum Toyota Land Crusier sau gama Mitsubishi Pajero, adica avem de fata una dintre cele mai fiabile transmisii automate din lume.

 


PRO


Imagine de marca


Nivel de echipare de top


Serie speciala X-Series de nota 10


Cutie automata AT6 semnata de japonezii de la Aisin


Cel mai mic consum din segment


Distributie pe pinioane


Valoare foarte mare de revanzare


  


CONTRA


Imagine de marca in Romania


 

Autor: Autolatest
Sursa: Autolatest

Tags:
Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, test drive Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, drive test Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, testeauto, autolatest, whattruck 2.000 de km, test anduranta Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, consum Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, pret Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, review Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018 romania, versiune speciala Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018

CAUTA IN TESTDRIVE