rss

Test de vacanta cu Nissan Navara 2.5 dCI 190 CP 2014-On si Off Road

De multe ori noi am spus ca una dintre cele mai bune masini dedicate vacantei sunt cele care fac parte din clasa pick-up.

Test de vacanta cu Nissan Navara 2.5 dCI 190 CP 2014-On si Off Road

La prima vedere aceste masini par total atipice pentru o vancanta fericita, insa capacitatea de incarcare in bena si nu in ultimul rand confortul dat de sasiul separat reprezinta ingrediente de baza pentru o vacanta fericita.


DE CE NAVARA 2014?


In primul rand Nissan este unul dintre cei mai importanti constructori de automobile pick-up din lume, acestia fiind primii care au lansat un asemenea model in anii 70 pe piata din SUA.De atunci si pana in prezent Navra a reprezentat si reprezinta un etalon in acest segment pentru faptul ca Nissan este un specialist in producerea de masini 4x4 si nu in ultimul rand un specialist la capitolul motorizari diesel de forta.


Navra 2014 de fata este un model care a ajuns la maturitate si care ofera soferului tot ceea ce este nevoie fie ca merge pe autostrada fie ca se afla in modul off road cu intraga familie.


Trenul de rulare al lui Navra este cel mai sportiv din intreg segmentul, adica masina aceasta merge pe sosea aproape  la fel de bine precum o face o masina normala din sgmentul SUV premium.
Gropile din asfalt sunt detalii peste care trebuie sa trecem fara probleme, iar confortul celor din interior este ireprosabil.


Spatiu interior nu este cel mai mare din segment insa este suportabil daca pasagerii din spate nu au o inaltime foarte mare. De aceasta aparenta problema  modelul Navra 2015 urmeaza sa scape pentru ca viitoarea generatie are o caroserie mult mai mare.


DOTARI PREMIUM PE UN PICK-UP DE VOLUM
Cand te urci pentru prima data la volanul unui Navra nu poti sa nu observi faptul ca Nissan a dorit sa duca aceasta generatie Navara intr-un segment premium. De fapt Navara este masina pick-up cu cel mai luxos interior, echipamente precum sistemul de aer conditionat automata cu doua zone sau tapiteria de piele si scaunele electrice fiind elemente premium.


Daca am putea sa comparam aceasta Navra cu un Hilux, Ranger sau D-Max trebuie sa spunem ca Navara castiga detasat la capitolul lux si calitate de fabricatie.


Mai mult decat atat Navra poate sa fie echipata si cu cel mai putenic motor diesel din acest segment, un V6 de trei litri care echipeaza modelele Infiniti FX.


CITESTE MAI MULTE AICI!


 Autor: Whattruck
Sursa: Autolatest

Tags:
test drive nissan navra 2014, test de vacanta navra 2014, drive test vacanta navara, test consum navra 190 cp, 0-100 km/h navra, test anduranta navara, test whattruck navra, test autolatest navra, viteza maxima navra automatic

CAUTA IN TESTDRIVE