rss

Test Drive cu noul Nissan Navara N-Connecta 2.3 BlueDCI AdBlue 190 CP AT7 2019

Nissan are, din acest an, o generatie de modele Navara cu o noua gama de motorizari realizate special pentru noile emsiii de noxe WLTP 2019.

Test Drive cu noul Nissan Navara N-Connecta 2.3 BlueDCI AdBlue 190 CP AT7 2019

Masina de fata este o Navara Double Cab in versiunea de echipare N-Connecta, care primeste in premiera din partea producatorului un set de anvelope AT, dedicate mersului in mediul off road.


CAROSERIE
Inca din primele momente, nu putem sa nu observam, faptul ca, Navara din aceasta generatie este un pick-up full size, construit in Europa, care are un interior gandit sa fie extrem de asemanator cu cel al unui full size SUV, precum Nissan X-Trail.


Plansa de bord a celor de la Nissan este realizata din materiale extrem de rezistente in timp, adica avem o plansa de bord functionala si bine gandita a rezista in timp, in special atunci cand masina merge zi de zi pe santiere.MOTORIZARE CU AD BLUE EURO6 TEMP B 2019


Marea surpriza a masinii de fata este trecerea la noile norme de poluare, care sunt obligatorii in Europa incepand cu acest an.


Este vorba de motorizarea mai veche 2.3 dCi care acum se numeste 2.3 BlueDCI si care primeste un sistem aditionat AdBlue pentru reducerea noxelor.
De fiecare data cand vorbim de un motor diesel care primeste un filtru nou, vorbim, de fapt, de un motor cu un comportament diferit fata de predecesorul sau, pentru ca acesta primeste un nou sistem de management al injectiei.


CITESTE MAI MULTE AICI!Autor: Autolatest
Sursa: Autolatest & Whattruck

Tags:
test drive Nissan Navara N-Connecta 2.3 BlueDCI AdBlue 190 CP, drive test Nissan Navara N-Connecta 2.3 BlueDCI AdBlue 190 CP, consum Nissan Navara N-Connecta 2.3 BlueDCI AdBlue 190 CP, pret Nissan Navara N-Connecta 2.3 BlueDCI AdBlue 190 CP, dmax vs Nissan Navara N-Connecta 2.3 BlueDCI AdBlue 190 CP, vw amarok vs Nissan Navara N-Connecta 2.3 BlueDCI AdBlue 190 CP, garda la sol, whattruck Nissan Navara N-Connecta 2.3 BlueDCI AdBlue 190 CP, review Nissan Navara N-Connecta 2.3 BlueDCI AdBlue 190 CP

CAUTA IN TESTDRIVE