rss

Test Drive Whattruck cu noul Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018

Masina din acest test drive special, Whattruck, este noul pick-up realizat de catre japonezii de la Isuzu Motors.

Test Drive Whattruck cu noul Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018

Aceasta masina a mai fost testata de catre echipa noastra, insa de aceasta data avem de fata o versiune speciala X-Series 2018, care nu doar ca are cele mai bune accesorii de pe piata, insa si cel mai bun pret din segment, comparat la acelasi nivel de echipare.Pentru a vedea cum se comporta aceasta masina, am ales a parcurge aproape 2.000 de km cu noul D-Max X-Series 2018, o masina care iese complet din tiparele segmentului pick-up.


DESIGN


Inca din primele momente observam faptul ca Isuzu Romania ofera pachetul X-Series, special realizat pentru clientii din Romania, acesta constand in accesorii realizate de marci de renume, dedicate pentru gama Isuzu D-Max.
Schimbarile principale sunt urmatoarele: protectie bena, rollbar cu sigla D-Max, proiectoare LED, cutii de depozitare in bena, noi jante speciala si un pachet overfender.


Intreg pachetul are un pret decent, in comparatie cu ceea ce vedem la modelele concurente L200, Navara, Amarok si Mercedes Clasa X.


Pe scurt, avem de fata un D-Max special, care ofera toate dotarile posibile, la un pret de achizitie extrem de mic, comparat cu ceea ce gasim la concurenta sa directa.


CUM SE CONDUCE?
In primul rand, aici trebuie spus ca o mare parte din drum a fost parcurs pe sosele si autostrazi, si aici mentionam ca noua cutie de viteze Aisin cu 6 trepte este la nivelul celei gasite pe toate masinile Land Cruiser ( de fapt, este aceeasi cutie automata!).


Fanii masinilor off-road pot argumenta cand vorbim de o cutie automata, insa masinile din ziua de astazi sunt utilizate in proportie de peste 90% pe sosele si in marile orase aglomerate ale tarii.


CITESTE TESTUL COMPLET AICI!


Autor: Autolatest
Sursa: Autolatest & Whattruck

Tags:
Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, test drive Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, drive test Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, testeauto, autolatest, whattruck 2.000 de km, test anduranta Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, consum Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, pret Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018, review Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018 romania, versiune speciala Isuzu D-Max Double Cab AT6 X-Series 2018

CAUTA IN TESTDRIVE