rss

Test final cu Toyota Hilux 2.5 D-4D 144 CP 2015-Un pick-up indestructibil

Masina din acest test drive este una cunoscuta cititorilor de la noi, respectiv un model icon pentru intreaga industrie auto.

Test final cu Toyota Hilux 2.5 D-4D 144 CP 2015-Un pick-up indestructibil

Numele sau este Hilux si este conform statisticilor cel mai apreciat model pick-up de clasa mica din lume.


DESIGN


Acum la acest inceput de an putem spune fara menajamente ca masina de fata se afla in ultimele luni de viata pentru simplu fapt ca deja au aparut primele imagini neoficiale cu urmatoarea generatie de Hilux, model care urmeaza sa-si faca prezenta spre sfarsitul anului.Chiar si asa, actualul Hilux este un pick-up inca de actualitate pentru simplu fapt ca masina are o caroserie extrem de bine gandita. La interior 5 pasageri stau extrem de comfortabil chiar si pe distante mari, iar spatiul de depozitate al marfurilor inca este peste media segmentului.


Cine vrea o masina mai mare poate oricand sa aleaga un Ranger sau un D-Max, insa Hilux ramane cel mai apreciat model pe toate pietele.


TEHNOLOGIE BEST IN CLASS


Chiar daca actualul Hilux are 10 ani de cand a luat nastere masina de fata este un stindard al marcii Toyota in fata concurentei mai tinere.Spunem aceasta pentru ca motorizarea cu 4 cilindri D-4D de 144 CP nu este cea mai puternica din segment insa este cu siguranta cea mai rezistenta in timp, iar acest lucru este un criteriu de baza in alegerea unei masini pick-up fie ca vorbim de piata din Asia sau cea din Europa.


CITESTE MAI MULTE AICI!Autor: Lucian Dumitrescu
Sursa: whattruck

Tags:
test drive hilux 2015, test consum hilux, consum hilux 2015. drive test toyota hilux, cel mai bun pick-up, hilux invincible, oferte hilux 2015, garda la sol, motor 2.5 d4d, distributie curea hilux, cost revizie hilux, piese auto hilux, ulei toyota hilux

CAUTA IN TESTDRIVE