rss

VW, Seat, Skoda si Audi au probleme TEHNICE cu motoarele 1.5 TSI EVO EA211 si 1.0 TSI

Asa cum era de asteptat in Romania clientii de VAG nu prea stiu sau nu prea vor sa afle despre problemele reale ale marcilor din acest maret grup german.

VW, Seat, Skoda si Audi au probleme TEHNICE cu motoarele 1.5 TSI EVO EA211 si 1.0 TSI

Ei bine noi cei de la Autolatest nu ne facem ca nu stim despre ce este vorba si prezentam un nou caz in care VW se afla intr-o situatie extrem de nefavorabila in anul 2020.
Acum vorbim de doua cele mai noi motoare ale VAG Auto Germania, respectiv motoarele cu 3 cilindri 1.0 TSI care echipeaza intreaga gama la un nivel de echipare de baza insa si mai noul 1.0 TSI EVO 2020 codurile CHYA, CHYB, CSEB, DHS.Acesta din urma ACT are patru cilindri si ofera 150 CP DACA si a fost dezvoltat de la zero de VW in 2017 pentru a scapa cat mai repede de vechiul motor 1.4 TSI care a fost recunoscut ca fiind cel mai prost motor VW din ultimii 50 de ani.


Vezi istoria lui 1.4 TSI AICI!


Acum vedem din nou cum VW nu reueste sa puna in ordine un motor simplu pe benzina, adica mii soferi au inceput sa se planga de faptul ca aceste motoare intra intr-un regim de functionare ABERANT la turatii joase care poate duce chiar si la un incident rutier daca soferul nu este pregatit.La rece in sute de cazuri motorul functioneaza fara probleme insa dintr-o data turatia creste cateva sute de rpm dupa care aceasta revine la zona dorita de sofer. Vorbim de un simpton asemenatoar cu cel al unei clapete de acceleratie defecte care functioneaza alternativ.
Aceasta functionare defectuoase are acum si un nume nou: VW kangaroo!


VW a recunoscut recent ca are aceste probleme tehnice si pregateste un amplu recall jn service pentru aceste motoare care au fost deja fabricate in sute de mii de exemplare in Europa!


Sursa AICI AICI


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme tehnice 1.5 TSI Evo EA211, rechemare service 1.5 TSI Evo EA211, consum mare 1.5 TSI Evo EA211, turatie clapeta 1.5 TSI Evo EA211, probleme tehnice vw 1.0 tsi, probleme tehnice motoare noi tsi 2020, CHYA, CHYB, CSEB, DHS