rss

A fost demis George-Adrian Dincă de la RAR! Oare urmeaza o restructurare a RAR

George-Adrian Dincă a comunicat pe pagina oficiala RAR ca pleaca din pozitia de conducere cu fruntea sus.

A fost demis George-Adrian Dincă de la RAR! Oare urmeaza o restructurare a RAR

Ei bine domnilor RAR ramane un organism condus POLITIC de la centru si care nu a reusit nici macar in anul 2020 sa treaca printr-o restructuare.
RAR ramane o institutie care produce bani pentru ca se leaga de orice taxare inutila asupra fenomentului automobilistic. Adica romanii platesc la RAR taxe care nu exista in nici o tara din Europa si toata lumea se pare ca nu are nici o problema cu acestea.


De fapt fostul boss de la RAR George-Adrian Dincă iese din joc pe care-l conduce din anul 2013, perioada in care RAR a ramas o institutie aflata la nivelul anilor 90.
CE NU A FACUT George-Adrian Dincă in 7 ani de leadership?


-Nu a reusit sa opreasca inmatricularea masinilor cu volan pe dreapta in Romania!


-Nu a reusit sa controleze PE BUNE TOATE STATIILE DE IPT din Romania


-Nu a reusit sa FACA CONTROALE IN STRADA pentru a depista soferii cu masini care nu corespund tehnic
-Nu a reusit sa creasca imaginea companieie in fata soferilor ( adica romanii nu se mai duc la RAR cu frica pentru ca masinilor lor pot cadea RAR-UL!)


-Lipsa unei colaborari mai bune cu ISCTR si Politia Rutiera pentru a stopa masinile cu numere pe Bulgaria sau cele cu emisii reale foarte mari de noxe ( DPF Off!).


Cine vine acum la conducerea RAR trebuie sa tina cont de aceste probleme pe care presa specializata nu doreste sa le prezinte?!?!
sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
George-Adrian Dincă rara, probleme George-Adrian Dincă rar, imagini ponta George-Adrian Dincă rar, spaga la rar George-Adrian Dincă, probleme masini itp rar George-Adrian Dincă, dpf off George-Adrian Dincă rar