rss

KIA Rio JB poate sa mearga chiar si 400.000 de km fara probleme tehnice

KIA Rio este una dintre cele mai importante masini citadine realizate de catre KIA Motors.

KIA Rio JB poate sa mearga chiar si 400.000 de km fara probleme tehnice

Vedeta marcii este generatia KIA Rio JB  care a aparut pe piata in anul 2005 si care in prezent au ajuns sa depaseasca chiar si 400.000 de km fara probleme tehnice.


Vedele programului KIA Rio JB sunt motoarele pe benzina de 1.4 litri MPI si 97 CP atat cu transmisie manuala cat si cu transmisie automata clasica AT4 cu convertizor de cuplu cat si gama 1.6 MPI de 112 CP.In Europa de Veste generatia KIA Rio JB  este deja o vedeta pentru ca sunt foarte multi soferi care au depasit 300.000 de km cu aceste masini fara probleme tehnice.


Spre suprinderea tuturor gama diesel nu se ridica la nivelul celei pe benzina care pe anumite piete precum Spania sau Italia au fost vandute din fabrica chiar si cu instalatii de GPL.In Romania gama KIA Rio JB  a fost lansata in premiera in anul 2005 si a fost un succes in ciuda concurentei din Europa precum VW Polo, Renault Clio sau Opel Corsa.


Citeste testul cu RIO AICI!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
arhiva KIA Rio JB, kia KIA Rio JB, anduranta fiabilitate KIA Rio JB, pret KIA Rio JB cutie automata KIA Rio JB, review KIA Rio JB 2005, test drive KIA Rio JB, drive test KIA Rio JB, consum KIA Rio JB 1.6 CVVT 112 CP