rss

Peugeot a implinit 210 ani de existenta! Vezi istoria marcii

Cea mai veche marcă auto din lume își menține, începând cu 26 septembrie 1810, poziția de lider.

Peugeot a implinit 210 ani de existenta! Vezi istoria marcii

Pe 26 septembrie 2020, marca Peugeot a celebrat 210 ani de curaj, pasiune șiinovație.


Începând cu revoluția modei din secolul XIX și continuând cu revoluția mobilității, odată cu era bicicletelor și automobilelor, marca Peugeot a spart întotdeauna tiparele, cu scopul de a regândi standardele mobilității.


Lumea s-a schimbat foarte mult în ultimele două secole. În ultimii 10 ani, viațanoastră de zi cu zi a suferit schimbări majore, a devenit și mai alertă odată cudigitalizarea și superconexiunea, dar și odată cu noile moduri de gândire șiconsum și cu noile modele de mobilitate.În tot acest timp, marca Peugeot s-a aflat într-o continuă schimbare, dar și-amenținut poziția de lider.


A deschis noi căi pentru a avansa către servicii demobilitate, pentru a oferi noi modele de succes pe piață și, bineînțeles, pentrua dezvolta mobilitatea electrică.


Pentru a celebra aniversarea a 210 ani de existență, PEUGEOT a dezvoltat unprogram de evenimente unice ce se vor desfășura de-a lungul a 2 luni.


- A fost creat un logo special dedicat celei de-a 210-a aniversări a MărciiLeului- Începând cu 24 August și până la sfârșitul anului 2020 se va desfășura ocampanie internațională de promovare a mărcii ce va include oferte la achiziția de mașini noi pentru persoanele fizice


- În lunile Septembrie și Octombrie va fi organizat un plan editorial dedicatcanalelor de social media, cu lansarea oficială online a 13 spoturi video cerelatează cele mai importante evenimente din istoria mărcii: PEUGEOT205, Le Mans 1993, participarea mărcii PEUGEOT în WRC, Angajații mărcii, conceptul PEUGEOT e-Legend, urcarea de la Pikes Peak, Cursa de500 de mile de la Indianapolis, PEUGEOT 404, Armand PEUGEOT,PEUGEOT Type 1, PEUGEOT 401 Eclipse, cele 6 premii COTY , RaliulDakar


- Două evenimente digitale exclusive au fost organizate în luna septembrie,în jurul datei aniversării.


Pe 24 septembrie, un eveniment digital rezervat presei, ce a avut loc dimineața și altul dedicat rețelei de dealeri, după-amiaza.


Pe 26 septembrie, data celei de a 210-a aniversări, un evenimentdigital pentru rețelele sociale, care a fost difuzat pe platformeleTwitter, Instagram, Facebook și Linkedin ale mărcii Peugeot.Acest eveniment a reprezentat ocazia perfectă pentru a prezenta unmaterial video exclusiv despre "eroii" care au contribuit la istoriamărcii Peugeot.

- Pe 26 septembrie, alegerea Noului PEUGEOT 508 PEUGEOT Sport Engineered, desemnat de public drept cel mai emblematic model alultimelor două secole. La finalul acestei competiții, Directorul de DesignPEUGEOT, Matthias HOSSANN va dezvălui o surpriză.


- În perioada 1 septembrie – 30 octombrie, taxa de intrare la Musée del’Aventure PEUGEOT din Sochaux va fi de 1€ pentru toți vizitatorii.


CITESTE INTREAGA ISTORIE PEUGEOT AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
peugeot 210 ani, istorie peugeot 210, istoria marcii peugeot 210, trust motor istorie romania, importator dealeri peugeot romania, cele mai bune masini peugeot din istorie